keskiviikko 10. joulukuuta 2014

10. Juhannus

Haudii! Jatkekaan kesäsissä fiiliksissä. Tänään aattelin kertoa mun viime juhannuksesta (huomatkaa, että säässä ei oo tapahtunu juurikaan muutosta, jussinakin juhlittiin pipot päässä!). 

TORSTAI (19.6.)
Suunnattiin Eevan ja Paulinan kanssa töitten jälkeen Eevan mökille. Illan emäntä oli varannu meille huikeet sapuskat. Mökkeilyyn kuului saunominen, tyttöjenillalle perinteiset kasvonaamiot sekä toki liekehtivä skumppa! Startattiin jussi rauhallisissa merkeissä, mutta mä ainakin rentouduin täysin! ♥

PERJANTAI (20.6.)
Päiväsellä ajeltiin takasin Valkealaan ja pikasten pakkaamisten ja ehostumisten myötä suuntana olikin Vuohijärvi ja peruspossen juhannusbailut! Ilta oli just sitä mitä odotinkin, hyvää seuraa, uimista, saunomista, KOKKO, tanssia, kaatuilua, viiniä, ruokaa. Täydellinen fiilis! 

LAUANTAI (21.6.)
Kahen päivän valvomiset alkoi jo vähän väsyttää, mutta pienten päikkäreitten myötä otin suunnaksi meiän oman mökin, jossa muu perhe jo oottelikin. Yllättäen(...) siellä odotti hyvä ruoka ja saunominen. Yömyöhällä kävästiin myös naapurissa paljuilemassa. En ollu koko iltana juonu juuri mitään (varsinkaan vettä) ja parin tunnin kylpeminen kuumassa vedessä meinas viedä multa kirjaimellisesti jalat alta, kun nousin pois altaasta. Opetuksena siis: muistakaa juoda VETTÄ tai ees jotakin, jos ootte pitkään kuumassa vedessä lillumassa. Musta toi ei ollu yhtään kiva kokemus, vaikka piristyinki äkkiä, kun sain lasin kylmää vettä.

Kokonaisuudessaan juhannus oli kuitenkin jälleen kerran mitä mainioin ja tunnelma kiteytyykin alla olevaan kuvaan. Hyvää juhannusta vai miten se meni!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti