keskiviikko 3. joulukuuta 2014

3. My make up




Moikka! :) Tänään kertoilen ihan lyhyesti mun meikkaamisesta. Alla on kuvat ilman meikkiä, arkimeikin kanssa ja juhlimismeikin kanssa. Kuten voi huomata, mä en oo mikään kova tyttö meikkaamaan, mutta tykkään silti liikkuu julkisesti mielummin pikkusen huoliteltuna, kun kokonaan ilman meikkiä. Ekassa kuvassa näkyy, että pieniä epäpuhtauksia naamassa on siellä täällä, mutta pikkuhiljaa kasvojen iho on kokoajan muuttunu parempaan suuntaan.

Tokassa kuvassa mun perusnaama koulussa, töissä ja muuten vaan pyöriessä. Vähäsen meikkivoidetta, varjostusta, kulmat kuntoon ja ripsaria, siinä se. Aikaa menee noin 5 minuuttia!

Vikassa kuvassa näkyy sitten mun juhlameikki, hah. En tosiaan oo mikään meikkailija, enkä ees osaa tehdä mitään hienoja maskeerauksia. Perusmeikin lisäks pistän vaan kulmat ja varjostukset vähän tummemiksi ja sipasen kajaalia silmään. Jos joskus rupeen hurjaks, saatan kokeilla vaikka huulipunaa!

Mutta nyt kun on kerran "bilemeikki" naamassa, niin pitänee vissiin lähtee bilettämään. Tän vuoden vikat yliopistobileet alkaa ihan kohta, joten pitäähän ne tsekata! Huomiseen xxx!


2 kommenttia: